ondernemers

Oisterwijkse MARF in Top 40 (+ Film)


Oisterwijker Marcus Adema, artiestennaam MARF, heeft vrijdag met zijn hit de Top 40 behaald. Nu is de Top 40 halen al bijzonder, maar zeker voor Oisterwijk een unieke prestatie!

MARF uit Oisterwijk on stage

De plaat die hij samen met duo Fluitsma & Van Tijn heeft geschreven is binnen gekomen op nummer 37. De titel van de plaat is Miss You. Marcus heeft het nummer ook zelf geproduceerd. Mede inwoner Ties Teurlings verzorgt zijn management: ‘Samen zijn we begonnen aan dit avontuur wat nu al heeft geleid tot een Top40 Radio hit!’

Marcus Adema – MARF

Marcus begon zijn droom 5 jaar geleden, en heeft die nu met deze hitnotering waar gemaakt. Hij, produceert en zingt zijn eigen liedjes. Na de laatste jaren in zijn studio te hebben doorgebracht, begon MARF’s carrière pas echt toen hij samen met De Hofnar het nummer ‘Wasted’ schreef. Dit nummer kwam uit op het label van Armin van Buuren. De opvolger genaamd ‘It’s A Feeling’ bereikte de officiële hitlijsten van de Belgische radio. In de zomer van 2020 bracht MARF ‘Sweet Mistake’ uit samen met KAAZE op Hardwells Revealed Recordings. Sweet Mistake had een gecombineerd bereik van 8,3 miljoen playlistvolgers en tot nu toe bijna 4 miljoen streams.

Zijn laatste release ‘Miss You’ is met de nieuwe hitlijst-notering zijn grootste succes tot nu toe. Beluister het nummer hier: