ondernemers

Oisterwijks voorleeskampioen gehuldigd (+ Film)


Op 11 maart heeft de Bibliotheek de voorleeskampioen van de gemeente Oisterwijk gehuldigd. Sam Wolfs uit groep 8 van OBS De Kikkenduut is de gelukkige winnares geworden en heeft haar oorkonde in ontvangst genomen. Vanwege de lockdown kon het niet groots, maar werd toch een klein feestje met haar gevierd bij de Bibliotheek.

Sam Wolfs uit groep 8 van OBS De Kikkenduut is de winnares

De jury was het unaniem eens over haar vlog; Sam heeft een prettige stem, legt goed contact met de luisteraar en brengt de emotie goed over, waren enkele van de bevindingen. Ze kreeg ook nog een paar aanbevelingen om nog meer kans te maken in de volgende ronde. Sam mag door naar de halve finale van de Nationale Voorleeswedstrijd van Noord-Brabant op 27 maart. We wensen haar veel succes de 27e!

De Bibliotheek bedankt ook de andere deelnemers voor hun vlogs. Ze hebben allemaal enorm hun best gedaan en het was dan ook een feestje voor de jury om de vlogs te bekijken. Deze deelnemers ontvangen daarom nog een troostprijs, en de jury hoopt weer op jullie deelname volgend jaar!