brabantspronkjuweel

Man gewond na aanval door loslopende hond in Moergestel (Update)


Dit is het gevolg van een loslopende hond:

Hond bijt in handen, been en bil…

Een wandelaar en zijn hond zijn in Moergestel aangevallen door een andere hond. De hond van de wandelaar is gebeten, en daarna is ook de man in handen, been en bil gebeten door de loslopende hond. De hond is door de wandelaar gevangen. De eigenaar kwam even later ook aanlopen, en er is aangifte gedaan bij politie. Waarom de hond los liep is niet bekend, volgens de gebeten wandelaar is dat niet toegestaan.

Update

Volgens een getuige, die daar aan het wandelen was met de eigenaar van de loslopende hond, zou de gebeten man de hond hebben geslagen. De hond zou volgens deze getuige daar inderdaad los hebben gelopen: ‘Op het rechte pad waar dit mag. Vervolgens rende hij weg en zijn we hem gaan zoeken.’ Volgens de getuige is de hond normaal niet agressief. ‘Waardoor het is ge√ęscaleerd weten we niet. Wij hebben het niet gezien.’