glasvezel

Hay en Toon houden Oisterwijk schoon (+ Film)


Afvalhelden zijn overal in onze gemeente. Zoals de ZwerfAfvalPakkers, de kinderen die in het najaar zakken vol PMD inzamelden, de medewerkers van de Afvalstoffendienst, medewerkers van de Buitendienst en eigenlijk alle inwoners die ervoor zorgen dat afval op de juiste plek terechtkomt.

Afval oprapen met een knijper, dat noemen ze Zappen.

Zoals op Toon & Hay die regelmatig, met de golfkar die ze regelden via een tuinder, op pad gaan om afval in de natuur op te ruimen. Van Tilburg tot Vught, via Haaren en Oisterwijk naar Moergestel, door Boxtel en Spoordonk en alles er tussenin. Hay en Toon houden dus ook Oisterwijk schoon. Ieder jaar vullen ze zo’n 285 (!) zakken met zwerfafval. Zo maken ze de wereld mooier en schoner. Help Toon & Hay door zelf je afval in de bak te gooien. Houden zij weer meer tijd over om met de kleinkinderen te genieten van de natuur.

DTZ logo low