ondernemers

Grapjassen sturen bezoekers KVL Oisterwijk het bos in


Veel bos is er niet op KVL Oisterwijk, maar wie de borden volgt, komt daar uiteindelijk wel ergens uit, in ieder geval spreekwoordelijk.

Bebording op KVL Oisterwijk wijst de verkeerde kant op (Bron; Twitter Willem van Biljouw).

KVL begint haar einde van herontwikkeling te naderen, en er zijn al veel bewoners die er hun stekje hebben gevonden, nadat de fabriek sloot en gebouwen en terrein zijn omgetoverd tot een werk- en woonwijk. Omdat nog niet alles klaar is, en er sommige wegen nog in gebruik zijn als bouwweg, worden voetgangers en fietsers met tijdelijke bebording de weg gewezen.

‘Heel veel van deze borden wijzen de verkeerde kant op. En de bovenste borden zijn zinloos op een trottoir mag je nooit fietsen,’ aldus een alerte inwoner tegen de gemeente. Die reageert: ‘Zolang grapjassen de borden blijven omdraaien, wijzen ze geregeld de verkeerde kant op, inderdaad.’

Dus, volgt u de borden? Weet dan dat u soms 180, een andere keer 90, of misschien 270 graden rond moet alvorens u de juiste richting in te gaan…