Krekul

Evers & Evers nu ook dealer van het Finse Cover*


Blijven groeien in een tijd waarin velen amper het hoofd boven water kunnen houden. Hoe doe je dat? Het geheim zit bij Evers & Evers in meer dan alleen maar mooie producten.

Van glas-in-lood specialist in 2014 naar een bedrijf dat alles kan en doet op het gebied van glas. Dat is Evers en Evers en het bedrijf groeit nog steeds door en werd daardoor ontdekt door het Finse bedrijf Cover.

Flexibel en kwaliteit
Een nieuw dealerschap en uitbreiding in machines, bij Evers & Evers staan ze niet stil maar groeien gestaag door. Het geheim? ‘We zijn een familiebedrijf en we vervaardigen, bewerken, leveren en monteren hoogwaardig interieurglas’, geeft Suzanne aan, ‘maar we doen nog veel meer. Zoals het produceren en monteren van glazen wanden, glazen deuren, achterwanden van keukens en glazen balustrades en zelfs trappen van glas. Daarbij hebben we in de afgelopen jaar vooral een naam opgebouwd qua flexibiliteit en kwaliteit. Tel dat op bij het feit dat Marcel echt álles van glas weet en dat we graag met de klant meedenken.’

Snel schakelen
Een breed assortiment met ook nog eens een platte organisatie maakt dat je snel kunt schakelen op elk gebied. En dat viel niet alleen de klanten op. Ook het Finse Cover ontdekte Evers & Evers bij hun zoektocht naar een dealer in Nederland. Precies op het moment dat ook Marcel en Suzanne toe waren aan een nieuwe leverancier. Cover nam tijdens de bouwvak in 2020 contact op en half september werd het contract getekend.

‘…ook dakbeglazing en zonwerende gordijnen…’

‘Bij Cover ligt de nadruk op het leveren van draai- en schuifwanden’, zegt Suzanne, ‘maar daarnaast levert ze ook dakbeglazing en zonwerende gordijnen.’ Het Finse familiebedrijf staat overigens vooral bekend als pionier op het gebied van frameloze beglazing. ‘Wij beginnen met het verkopen van “semi-finished” wanden en zullen daarna overgaan op “raw”. Hierdoor hebben wij alle onderdelen op voorraad en kunnen we de wanden zelf in elkaar zetten wat weer zorgt voor een kortere levertijd’ aldus Evers.

Voor groei moet je blijven investeren
De afgelopen jaren heeft het bedrijf geïnvesteerd in uitbreiding van ons personeel. In 2020 werd daar ook een investering in de werkplaats en een snijtafel voor gelaagd glas en een slijpmachine aan toegevoegd. We zien, naast een groei in de gehele linie, een opvallende extra groei in het gelaagd glas en het isolatieglas. Daar moet je dan op inspelen vinden de eigenaren. Maar er is meer. Ook de uitbreiding van het wagenpark met een Volkswagen Crafter helpt mee om te kunnen groeien.

Meer
Naast het bovengenoemde heeft Evers & Evers ook nog de website Eversenevers.nl onderhanden genomen. Wij werken we landelijk’ zegt Evers, ‘met het zwaartepunt op de Randstad en het zuiden van het land. Het is belangrijk dus om goed bereikbaar te zijn en direct een duidelijk beeld al te geven via de site.’ En dat kan op de mooie nieuwe website waar een duidelijk beeld wordt gegeven van hoe breed en mooi het totale assortiment is. Van het glas-in-lood waar het ooit mee begon tot glazen trappen, scheidingswanden, geprint glas, dak beglazing en zelfs beloopbaar glas.

* Uitleg over de ster in de titel en de ‘pen met munten’ leest u in onze Disclaimer