brabantspronkjuweel

Een tasje voor de gasten van Gerard Horvers huiskamer in Oisterwijk


De wekelijkse ontmoetingen tussen de gasten van de Gerard Hovers huiskamer worden heel erg gemist. Dat bleek vorige week toen een aantal vrijwilligers weer op pad gingen met tasjes. Over hoezeer iedereen elkaar mist, is door Gerrie Hackle, één van de vrijwilligers, een klein gedichtje geschreven.

Lekker! Een kopje thee
Dan zeg je geen nee!
Koekje gaat er ook altijd in
Dan krijg je meteen goede zin
Even een kaartspelletje spelen
Wie wil delen?
O nee, dat kan tot ons verdriet
Nu nog even niet
Hopelijk zien we elkaar snel in goede gezondheid
En kunnen we weer lachen, kaarten en onze verhalen aan elkaar kwijt!

Tasje
Deze keer geen lunch in het tasje maar een pak thee, koekjes, een stok kaarten, een puzzel en natuurlijk het toepasselijke gedicht van Gerrie. Kortom artikelen die doen terug denken aan de gezellige middagen voor Corona in de knusse huiskamer aan de Kerkstraat. Niet alleen de gasten missen hun wekelijkse contactmomenten, ook de vrijwilligers missen de gasten en elkaar.
Dat bleek wel tijdens het vullen van de tasjes. Wat was het voor de vrijwilligers leuk om elkaar weer te zien en samen iets te doen. En wat hadden ze elkaar veel te vertellen. Maar ook de gasten waren weer blij om iets te horen.

Wilt u nu al meer weten over de activiteiten of wilt u zich inzetten voor de senioren in de gemeente Oisterwijk, bel dan naar Ingrid Oosterling, coördinator Stichting het Inlooppunt, 06-17163091 of mailen naar ingridoosterling@contourdetwern.nl

DTZ logo low