brabantspronkjuweel

Een kleurrijke Opkikker met Pasen


Vuur&Vlam, Brownies&downieS, Mentorhulp Oisterwijk en Sociaal Huis Oisterwijk brengen kleur met Pasen. Weer een leuke actie van de O’pkikker!

Vrolijk Pasen met de Oisterwijkse O’pkikker

De Sociaal Ondernemers organiseren deze keer samen een kleurwedstrijd voor kinderen, maar uiteraard mogen volwassenen ook meedoen. Zolang de voorraad strekt zijn de gratis kleurplaten op te halen bij Brownies&downieS aan het Lindenplein 8 in Oisterwijk van dinsdag tot en met van vrijdag tussen 9:00 uur tot 15:30 uur. U kunt de kleurplaat ook downloaden (klik hier).

Mentorhulp Oisterwijk heeft afgelopen week bij 130 ouderen en zieken kleurplaten met kleurtjes afgegeven. Ook voor hen dus een moment om samen meet te kunnen doen.

Wil je met kleuren kans maken op een heerlijke Verwen Paas Box? Stop dan uiterlijk 3 april je kleurplaat in de brievenbus bij Vuur & Vlam (de brievenbus van de deur, niet de muur). Maar je mag het mooie kunstwerk uiteraard ook op je raam plakken om te laten zien dat je het project O’pkikker steunt.