genieten

Digicafé Oisterwijk start weer op


Het digispreekuur bij de Bibliotheek mag binnenkort weer fysiek opstarten. Uiteraard volgen ze daarbij de regels van het RIVM. Het kan daarom alleen op afspraak.

Bij Digicafé beantwoord een vrijwilliger graag uw vragen

Heb je hulp nodig bij het oplossen van problemen of vragen rondom de mobiele telefoon, tablet, Ipad, E-reader of laptop? De vrijwilliger helpt je, in de Bibliotheek, met bijvoorbeeld het aanmaken van een account, het downloaden van een app of e-book, instellen van je social media account etc. Het Digicafé is gratis.

Vanaf 23 maart en daarna weer elke 1e en 3e dinsdag van de maand van 10.00 tot 11.00 uur ben je welkom. Vanwege de maatregelen is vooraf aanmelden wel noodzakelijk: Mail je vraag naar feze25ka@kpnmail.nl en de vrijwilliger spreekt een tijd met je af.