anytime

De koekjes van Oisterwijkse AZC bewoners zijn erg lekker


‘Vanmiddag ging de bel. Aan de deur stonden drie dames. Twee daarvan bleken afkomstig uit het AZC, de ander was van ContourdeTwern denk ik.Ze vertelden dat het zo vervelend was dat het AZC weer vaker de laatste tijd negatief in het nieuws was. Daar wilden ze wat positiefs tegenover stellen.’

Aan het woord is Nelleke van Wijk, die enthousiast reageerde de komst van de dames. ‘Een Pakistaans gezin heeft daarom veel koekjes gebakken, Sooji Ka Tukri genaamd. In een zakje zaten vier koekjes, het recept daarvan om het zelf uit te proberen en een briefje erbij waarom het COA samen met ContourdeTwern dit initiatief had bedacht. De koekjes zijn nu gehalveerd, lekker hoor en dank je wel bewoners van het AZC!’

Koekjes, een briefje en het recept.

Klik en lees hier meer berichten over het AZC in Oisterwijk