Krekul

D66 Oisterwijk organiseert event over onderwijs in de context van sociale rechtvaardigheid*


Onderwijs in de context van sociale rechtvaardigheid, over dit thema organiseert D66 Oisterwijk op 12 maart a.s haar tweede van meerdere geplande O’66-events.

Het onlangs verschenen boek ’Naar een nieuw kabinet van sociale rechtvaardigheid’ geeft een uniek beeld van de idealen van D66 en vormt een prachtig vertrekpunt voor deze online bijeenkomst.

We willen graag antwoord op de onderstaande vragen:
• Wat betekent sociale rechtvaardigheid?
• Wat kan de landelijke en regionale politiek betekenen voor de lokale gemeenschap?

Rob Jetten – D66

Gastsprekers zijn Rob Jetten, fractieleider D66 in de Tweede kamer, Bart Lauwen, regiobestuurslid en regio manager D66 Midden-Brabant en raadslid Sharon Kroon-Peters. Als speciale gast zal Afke Groen, wetenschappelijk medewerker van de ‘Mr. Hans van Mierlo stichting’ en mede-schrijver van het boek, deelnemen aan dit event.

Uiteraard wordt er voldoende ruimte gegeven om suggesties te doen en vragen te stellen aan de sprekers. We nodigen u uit om dit event (klik hier) bij te wonen op vrijdag 12 maart 2021 om 20:00 (inloggen vanaf 19:45). We vinden het belangrijk om onze vertegenwoordigers weer dichter bij de inwoners te brengen en hen mee te nemen in onze idealen.

Dit O’66 Facebook-event is een initiatief van D66 Oisterwijk.

 
* Uitleg over de ster in de titel leest u in onze Disclaimer