ondernemers

Bijna een Action in Oisterwijk


In ieder geval één inwoner was al een beetje blij, met de aankondiging van ‘1 maart 2021 opening Action in Oisterwijk’.We werden getipt, maar het bleek een ‘foutje’ in de regie bij het warenhuis dat bekend staat vanwege de vooral goedkopere producten.

De vermelding van een nieuwe locatie in Oisterwijk, op de website van Action.

Op de website van Action werd afgelopen weekend melding gemaakt van een nieuw te openen filiaal. ‘Open vanaf 1-3-2021’ stond er vermeld. De locatie betreft de nu nog Lidl supermarkt aan de Gemullenhoekenweg 29 in Oisterwijk. De Lidl zal binnenkort verhuizen naar KVL, alwaar een nieuw pand wordt opgetrokken, samen met de Boerenbond. Niet zo gek dus, dat in het oude pand een Action komt.

Bij navraag blijkt het om een vergissing te gaan. Los van het feit dat ook de Action nog niet open mag vanwege de nog geldende coronamaatregelen, is ook deze nieuwe locatie nog niet definitief. ‘We hebben wel interesse in de locatie, maar de gesprekken met de verhuurder zijn nog maar net begonnen. Het is op dit moment dus nog te onzeker om te zeggen of we daadwerkelijk in Oisterwijk zullen openen,’ aldus een woordvoerder van Action. De melding is door de winkelketen van de website gehaald.

Het oude pand van Lidl tijdens een eerdere verbouwing, dat mogelijk dienst gaat doen als winkel voor Action  (Foto: Joris van der Pijll).