brabantspronkjuweel

Beeldbank Oisterwijk: Nederlands Elftal


De Beeldbank in Oisterwijk toont u films van vroeger en nu. Wekelijks presenteren de vrijwilligers van de beeldbank u een film, die u in de Beeldbank terug kan vinden.

Training Nederlands Elftal in Oisterwijk

Nederlands Elftal in Oisterwijk (Fragment uit de film van LOVO)

Het Nederlands Elftal deed in 1994 het Oisterwijkse Taxandriaterrein aan om te trainen voor een voetbalwedstrijd, de dag erna tegen Ierland. Bekende gezichten schieten door het beeld; Dick Advocaat, Ronald Koeman, Barend en van Dorp als toeschouwer en natuurlijk ook volop toegestroomd Oisterwijks publiek dat een glimp wil opvangen van de vedetten. De training hielp overigens niet; men verloor van Ierland met 0 – 1…

Klik en bekijk de Beeldbank van Oisterwijk