baderie

We zullen doorgaan totdat we aan het gaatje zijn!


Alleen, met maximaal twee of met het eigen gezin, maar we gaan, we gaan door, we zullen doorgaan totdat we aan het gaatje zijn!

Kindercarnaval met eigen gezin op straat, wat willen we nog meer? (Foto: Annita Schepens)

En zo trouw als we zijn, volgen wij gedwee de carnavalsvierders, zelfs nu. Het is dan ook ‘gewoon’  een fotoserie te plaatsen van de ‘carnavalszondag’, met een bonusfilmpje (zie onder). Want als het niet in polonaise kan, dan maar alleen, met twee op 1,5 meter, of met het eigen gezin lekker dicht tegen elkaar opwarmen in de zon!

Straatcarnaval werd nog nooit zo letterlijk uitgevoerd. Döllekesgat viert carnaval met een (omgekeerde) optocht, kindermiddag (op de stoep), dweilen (langs afhaal kraampjes), koffie-wolkjes-blaozen (zonder instrumenten), De Heijkneuters (die uit Rotterdam)  en een sere-solo-nade (met gitaar). De Krieltjes hadden zelfs een kinderpuzzeltocht. Oh ja, u krijgt de groeten van Annita, Alaaf!

Klik en bekijk hier de fotoserie Carnaval op zondag

Lees hier meer carnavalsnieuws