banner

Vrouw van verdachte bij ruzie in Oisterwijk herkenbaar op Facebook


Een gedupeerde van een ruzie in de Oisterwijkse bossen, heeft een foto van de vrouw van de verdachte herkenbaar en openbaar op Facebook geplaatst.

De gedupeerde heeft bij het weglopen een foto gemaakt van de man, vrouw en hun hond (Bron: Facebook Bart Sebregts)

Een hond is zondagmiddag rond 15.50 uur volgens de eigenaar gebeten door een andere loslopende hond. Dit gebeurde in de Oisterwijkse bossen. Er was geweld nodig om de bijtende hond weg te krijgen.

De eigenaren van deze bijtende hond, een man en vrouw, werden volgens de gedupeerde boos en er ontstond ruzie; de gedupeerde kreeg van de man een vuistslag in zijn gezicht. De politie is ingeschakeld, maar toen waren de man en vrouw met hun hond reeds vertrokken.

De gedupeerde heeft een foto van de vrouw van de verdachte herkenbaar op zijn Facebook gezet (klik hier). Op die foto is de vrouw van de verdachte in het gezicht herkenbaar. Een actie die normaal voorbehouden is aan politie en justitie. Zij maken daar alleen in uiterste situaties gebruik van. Het plaatsen van een dergelijke foto kan vervelende gevolgen hebben voor zowel de vrouw als de persoon die de foto publiceert.

Getuigen en betrokkenen of mensen met informatie kunnen zich melden bij politie via 0900-8844.