Krekul

Vroegzoekers gezocht in Oisterwijks Döllekesgat


Ze zijn er vroeg bij dit jaar en dat moet ook, want volgende week willen ze het weten!

Kom kijken en geef uw keuze door!

‘Hil Döllekesgat spult vur Jury,’ aldus Ad en Thea Rozen die de inwoners oproepen om ‘Etalages te kèke, zo ziede nogges we!’ Veel activiteiten kunnen helaas geen doorgang vinden, maar deze zeker wel!

Ieder jaar met carnaval is er een etalagewedstrijd; dit jaar weer, maar nu met een extra tintje. De raad van Mastendollen heeft het idee geopperd om, in deze rare tijd, een publieksprijs beschikbaar te stellen om alle Dollen en Dollinnen de gelegenheid te geven om hun favoriete etalage te kiezen. Als u komende week door de winkelstraten loopt kijk dan eens extra naar de versierde etalages. De winkeliers hebben hun uiterste best gedaan.

Als u uw keuze hebt gemaakt voor de mooist versierde etalage, stuur dan tussen 5 en 11 februari een mail met de naam van desbetreffende winkel naar adjeenthea@ziggo.nl. De publieksprijs wordt uitgereikt op zaterdag 13 februari door Zijne Dorstlustige Hoogheid Prins John dun Urste en Jeugd Prins Rens dun Urste.