koopzondag

Veel lof voor Oisterwijkse Opkikker


‘Vandaag werd ik verrast door dit heerlijke gerecht van de horeca ondernemers in Oisterwijk, bedankt,’ aldus de reactie die Lies Vingerhoets heeft achtergelaten voor de vrijwilligers en ondernemers van de O’pkikker.

Met deze foto bedankt Lies Vingerhoets de koks en organisatie (Bron: Facebook Sociaal Huis Oisterwijk)

Deze week was het uiensoep van de heren van Boscafe De Rode Lelie en een heerlijke Nasi-saté-menu van Eethuys De Lind. De kosten worden betaald door sponsoren en donateurs. De organisatie is in handen van Sociaal Huis Oisterwijk. En wij mogen over al dit moois berichten!

Gratis 70 liter uiensoep kwam er uit de keuken van Melvin Marsé en collega. Waarom? Omdat ze eenvoudigweg teveel uien hadden. Beetje water, kruiden, bouillonnetje koken… Goed voor 140 inwoners! Mark en Cindy Verweij mochten voor 60 mensen een Nasischotel met kipsaté, satésaus, verse groenten en kroepoek serveren. De bezorging was in handen van Edwin en Marloe van Gijzen (Boshuys Hermitage) en Ramona van Beek met haar medewerkers van Brownies&downieS. Roy Verkuijl van De Zuivelhoeve Berkel-Enschot had voor 30 personen soepstengels, en zo trok er weer geur en kleur door Oisterwijk.

Niet te vergeten, er werden door Brownies&downieS ook nog lekkere presentjes gemaakt (Bron: Facebook Sociaal Huis Oisterwijk)

Bestellen

Wat er deze maand nog in de pen zit? Woensdag 10 februari Döllekesgatse wortelstamp met hachee, gehaktbal en appelmoes. Woensdag 17 februari pompoensoep, boerenkoolstampotje op Thaise wijze met pikante gehaktballetjes. Woensdag 24 februari mosterdsoep, huisgemaakte lasagne met Italiaanse salade en stokbrood met kruidenboter. Mail naam, adres, telefoonnummer naar mentorhulpoisterwijk@outlook.com of 06-47933872 voor meer informatie.

Doneren

De O’pkikker is er voor ouderen, eenzame mensen, zieken en mensen met een kleine beurs. U kan bijdragen door een gift te doen aan Stichting Sociaal Huis Oisterwijk NL21RABO0340881054 onder vermelding O’pkikker Thuis aan Tafel.

DTZ logo low

Let op! Onderstaande doneerknop is niet voor bovenstaande actie, dat u zich niet vergist!