carnaval 2023

Toename Corona besmettingen in Oisterwijk


Het aantal besmettingen in gemeente Oisterwijk neemt toe.

Het aantal nieuwe besmettingen in de gemeente Oisterwijk is de afgelopen dagen, net als vorige week, toegenomen. Bovenop het toenemende gemiddelde was er deze week een dag-piek zichtbaar. In de grafieken van de weken daarvoor was juist een duidelijke verlaging zichtbaar. Uit de weekcijfers van afgelopen maandag bleek dat het niet om een fluctuatie van enkele dagen gaat. Begin van de komende week tonen we weer de weekcijfers; dan is mogelijk meer bekend.

In de landelijke gemiddelden is nog wel een dalingen zichtbaar. Vanwege een te verwachten nieuwe derde golf zijn de maatregelen nog van kracht. Nog onbekend is of deze toename in Oisterwijk het begin is van zo’n nieuwe golf.