Krekul

Prijsuitreiking Etalagewedstrijd Oisterwijks Döllekesgat


Ondanks de corona, zijn er toch leuke dingen te doen, en te zien. Zo was er ook dit jaar ‘gewoon’ de Döllekesgatse Etalagewedstrijd.

Ad (links) en Gé (rechts) feliciteren Saskia met haar eerste prijs (Foto: Annita Schepens).

Liep u door het dorp, dan heeft u er vast en zeker iets van gezien; winkeliers en ook de technische commissie die vol overgave carnaval in deze dagen levendig houden. Niet te vergeten de vrijwilligers die dit aan u tonen. Daar mag best een (stevige) compliment naar toe!

En dat er iets te zien was, met het motto van dit jaar Zô ziede nogges wè! blijkt ook uit de uit de uitslag van de Etalagewedstrijd. De jury is tot een uitslag gekomen en de Raad van Mastendollen heeft de prijzen beschikbaar gesteld:

1e prijs Zorgatelier Walap
2e prijs Feestwinkel Christ Smulders
3e prijs Foto Vlaminckx

Klik en bekijk hier de fotoserie Carnaval 2021

Alle carnavalsberichten lees je hier