anytime

Omroep Oisterwijk nu met breder uitzendprogramma


Omroep Oisterwijk is in 2020 van start gegaan met live radio uitzendingen.

Ze staan klaar, Frank en Niels, klaar voor Omroep Oisterwijk!

Omroep Oisterwijk is een idee dat vorm kreeg in de coronaperiode, van twee enthousiastelingen waar het radiobloed kriebelt. De Oisterwijkers Frank Van Poppel en Niels van den Dries zijn de draaiende krachten achter concept van Omroep Oisterwijk; een aanvulling op de lokale media, de omroepen Moergestel TV/Radio, LOVO en HOS. Muziek, meningen en nieuws waarbij ze de samenwerking met onze redactie al hebben gezocht.

Na hun start op één avond in de maand, is hun programma afgelopen jaar in stapjes uitgebreid naar tweemaal per week. Iedere dinsdag en donderdag tussen 10.00 en 12.00 uur, even weken vrijdag tussen 20.00 en 22.00 uur en oneven weken op donderdag tussen 19.00 en 22.00 uur luistert u live naar de uitzending van Omroep Oisterwijk.

Luister naar Omroep Oisterwijk via hun website omroepoisterwijk.nl