carnaval 2023

Moergestels carnavalsquiz voor de Pierewaaiers


Het Samenwerkend Moergestels Carnaval (SMC) organiseert in samenwerking met Moergestel TV op 14 februari aanstaande een heuse carnavalsquiz.Dat is dus op carnavalszondag. Deze wordt rechtstreeks uitgezonden via de lokale omroep en is ook live te bekijken via hun YouTube kanaal. Tijdens de quiz worden allerlei vragen gesteld over de carnaval in Moergestel. En daarbij vallen mooie prijzen te winnen!

Tijdens de Gèsselse Carnavalskwis komen allerlei vragen, beelden en geluiden uit het verre en recente verleden voorbij. En dus vele bekende en soms wat minder bekende gezichten en situaties. Ook je puzzeltalent wordt op de proef gesteld. Alleen op die manier kunnen we immers het kaf van het koren scheiden. Maar het zal zeker een feest der herkenning worden.

Spelformulier

Wie is dit?

De quiz duurt ruim een uur en bestaat uit een viertal rondes, waarin je steeds per ronde de antwoorden per telefoon (whatsapp) moet doorsturen. Daarvoor is een speciaal spelformulier gemaakt, dat je vooraf kunt downloaden via www.carnavalmoergestel.nl. Tussen de rondes door zijn er ook nog speciale interactieve spelonderdelen ingebouwd. Maar dat houden we verder nog even geheim.

Prijzen

Natuurlijk gaat het vooral om een stukje carnavalsgezelligheid in de huiskamer te brengen. Maar er valt ook serieus wat te winnen. Voor de grootste carnavalskenner van Gèssel ligt maar liefst een prijzenpakket te wachten van 50 euro. En dat komen ze persoonlijk bij je thuis afleveren. Maar ook voor de tweede, derde en elfde prijs hebben ze een mooie beloning in petto, net zoals voor de tussenrondes. Er staat dus letterlijk en figuurlijk wat op het spel.

Doe mee!

Noteer dus alvast zondag 14 februari in je agenda, zodat je om 13.00 uur (als normaal gesproken de optocht door de straten zou zijn getrokken) voor de buis zit om mee te doen aan deze speciale Gèsselse Carnavalskwis van het SMC. En zorg ervoor dat je tijdig het spelformulier ‘scoort’. Wordt het toch nog een beetje gezellig!

Lees hier meer carnavalsnieuws