Krekul

Miss en Mister verkiezing met carnaval op De Molenhoek


Doe wat kan! Dat is dit jaar misschien wel nog meer het motto van het Döllekesgatse carnaval. Op basisschool De Molenhoek hebben ze in ieder geval hun beste beentje voor gezet!

Carnaval op De Molenhoek (Foto: Claudia Copal)

Alle kinderen kwamen vrijdag verkleed naar school. De dag werd gestart net als een gewone lesdag. Tot 11.00 uur werden de lessen gevolgd, maar daarna werd er in iedere groep een eigen carnavalsfeestje gevierd.

Mister en Miss carnaval op De Molenhoek (Foto: Claudia Copal).

Voor alle kinderen was er een pakje drinken en een zakje chips en er waren leuke activiteiten bedacht, met onder andere carnavalsbingo, letterfeest, modeshow, mondkapjes pimpen en solonaise op je eigen plek. Een polonaise zat er uiteraard niet in.

Traditiegetrouw werd ook de Mister en Miss Molenhoek gekozen. Mister Molenhoek werd Thijn en Miss Molenhoek werd Daniek. Zij ontvingen een mooie prijs: een medaille en bioscoopbon. Aan het eind van de ochtend had de ouderraad voor alle kinderen een lichtstaaf en rol serpentine (een zeldzaamheid dit jaar) waarna de vakantie kon beginnen.

Lees hier meer carnavalsnieuws