carnaval 2023

Intents Festival ook in 2021 geannuleerd


Het Intents Festival 2021 is net als vorig jaar verplaatst naar 2022.

Intents Festival in Oisterwijk (foto: fragment uit film Intents)

Bericht van de organisatie:

Met veel pijn in ons hart moeten wij Intents Festival 2021 verplaatsen naar 2022. De corona-situatie, de huidige maatregelen en de vooruitzichten maken het onmogelijk om Intents Festival dit jaar te organiseren zoals je van ons mag verwachten en gewend bent.

21 april 2020 was een zwarte bladzijde in onze geschiedenis omdat wij Intents Festival moesten verplaatsen naar 2021. Na deze verplaatsingen zagen wij hoe hecht de Intents Festival fanbase is; 99,5% van alle verkochte tickets werden behouden. Bijna iedereen heeft zijn bemachtigde tickets bewaard en het vertrouwen in Intents uitgesproken. Wij willen je hier enorm voor bedanken!

Jouw bemachtigde tickets blijven 100% gegarandeerd geldig voor de 2022 editie. Je krijgt daarmee toegang tot de allerbeste editie van Intents Festival ooit. Nog meer show, vuurwerk en een geweldige mainstage. Weet je nog niet zeker of je er volgend jaar bij bent? Dan kun je een refund aanvragen. Je ticket komt dan terug in de verkoop waardoor de kans erg klein is dat je dan later alsnog tickets voor deze editie kunt verkrijgen.

Soms moet je als mens het ergste ervaren om daarna het beste te waarderen. Onze Intents Festival community is hecht, onze connectie is diep en alleen samen kunnen we deze situatie overwinnen.

Tot snel! Organisatie Intents Festival