glasvezel

Genieten van de Lovetrail wandelroute in Oisterwijk


Het was afgelopen weekend meteen genieten bij de Lovetrail wandelroute in Oisterwijk. Met de zon in de rug, even verder kregen ze hem in het gezicht, heerlijk buiten zijn.

Gevonden! (Foto: Magalie Rommen)

Lovetrail is een korte liefdevolle wandelroute en voor de kinderen een speurtocht in de vorm van een hart. In naam van de liefde, omdat liefde zo belangrijk is. Juist nu. Geen dualiteit. Liefde is kracht. Liefde voor jou, mij én onze kinderen.

Volg de mooie linten. Wandel met je eigen gezin, kinderen, vriend, vriendin, familielid, in je eigen tijd en tempo. Loop wel of niet verkleed, met of zonder glitters, met of zonder ballonnen. Wat jij wil. Maak er een feestje van!

Tover en verzamel glimlachen om je heen…

Deze lintjes moet je volgen… (Foto: Magalie Rommen).

En je mag er van de organisatie ook iets aan toevoegen. Om nóg meer happy vibes te verspreiden, mag je er zelf ook lintjes bijhangen of iets achterlaten. Om het liefdesvirus nog verder te verspreiden.

Tot slot: deel je foto met de rest van Nederland, plaats hem op social media met #lovetrailmovementoisterwijk

Deze Lovetrail tref je in de wijk Bunders…