Krekul

De Love Trial wandelroutes in Oisterwijk


Love Trial is een korte liefdevolle wandelroute en voor de kinderen een speurtocht in de vorm van een hart.

In naam van de liefde, omdat liefde zo belangrijk is. Juist nu. Geen dualiteit. Liefde is kracht. Liefde voor jou, mij én onze kinderen.

Volg de mooie linten. Wandel met je eigen gezin, kinderen, vriend, vriendin, familielid, in je eigen tijd en tempo. Loop wel of niet verkleed, met of zonder glitters, met of zonder ballonnen. Wat jij wil. Maar er een feestje van! Tover en verzamel glimlachen om je heen…

En je mag er van de organisatie ook iets aan toevoegen. Om nóg meer happy vibes te verspreiden, mag je er zelf ook lintjes bijhangen of iets achterlaten. Om het liefdesvirus nog verder te verspreiden. Tot slot: deel je foto met de rest van Nederland, plaats hem op social media met #lovetrailmovementoisterwijk

De eerste Love Trial tref je in de wijk Bunders…