Krekul

Carnaval op school bij Tovervogel Waterhoef


Het was ook op school anders, maar met die wetenschap kon er toch carnaval gevierd worden.

Carnaval in de klas, wel blijven zitten!

Een gezellige dag verkleed naar school en samen keken de kinderen naar een TV opname en de Jeugdprins kwam langs.

De jeugdprins, Rens, die op deze school in groep 8 zit opende met een vooraf opgenomen filmpje de optocht van de Tovervogel. Die ‘optocht’ bestond uit een 11 minuten durend filmpje met gezellige muziek en foto’s van héél veel creaties van carnavalswagens die de kinderen thuis hadden gemaakt. Tekenen, knutselen, strijkkralen, je skelter pimpen… alles kwam voorbij! Wat een super optocht hebben ze in de klassen gekeken!

Daarnaast werd er het spel ‘Wie is het?’ gespeeld. Welke juf of meester herken je in zijn of haar carnavalstenue?! Best lastig! Tot slot lag er voor alle kinderen een gezellig carnavalszakje klaar. Daarin confetti, serpetine, een kleurplaat, fluitje en alles wat nodig is om een chipsketting te maken.

Lees hier meer over carnaval