anytime

Wandelen met Ontmoeting in Beweging in Oisterwijk


Wandel elke dag een ‘Halfuurtje in je buurtje’. Er zijn wandelroutes beschikbaar die door bossen en verschillende wijken lopen van de gehele gemeente Oisterwijk.

Neem de buurman of buurvrouw mee of maak een vaste wandelafspraak met een goede kennis. Elke route heeft een tijdsduur van ongeveer 30 minuten en de wandeling kun je op een willekeurig moment van de dag lopen. Een aantal wandelroutes hebben zelfs vragen over de omgeving die je kunt beantwoorden. Heb je de wandelroute gelopen en de vragen beantwoord, stuur het formulier met de antwoorden naar Mentorhulp@ontmoetinginbeweging.nl. Er valt een leuke prijs te winnen! Vanaf 1 februari zijn de routes beschikbaar op de website Ontmoetinginbeweging.nl.

Digitaal vaardig?

Wandelroutes volgen vanaf 1 februari (Foto: Joris van der Pijll).

Maak je wandeling nog leuker met de (gratis) ommetje-app! Deze daagt je uit om elke dag minimaal 20 minuten te wandelen en is ontwikkeld door de Hersenstichting en de Edwin van der Sar foundation voor iedereen die wil werken aan gezonde hersenen. Het lopen van een ommetje maakt je productiever en geeft je meer energie. Daarnaast worden er via de app hersenfeitjes over bewegen en de hersenen gedeeld.

Ontmoeting in Beweging is een wandelcompetitie gestart voor de inwoners van de gemeente Oisterwijk. Ga jij de uitdaging aan? Download de gratis app ‘ommetje lopen’ en meld je vrijblijvend aan bij het team: OiB Wandelt met de code AMPTB. Op deze manier kun je in deze tijd toch ‘samen’ bewegen.

Corona

Mag ik wel een ommetje maken gezien de coronamaatregelen? Ja, een wandeling maken mag. Bewaar minimaal 1.5 meter maar liever meer afstand en zoek geen drukke plekken op. Houd je altijd aan de richtlijnen van het RIVM (klik hier).

Wil je op de hoogte blijven van alle beweegactiviteiten van Ontmoeting in Beweging? Volg hen op Facebook of bel voor meer informatie naar 06-42059520.