bosch car service

Toch soort van carnavalsoptocht in Oisterwijks Döllekesgat


13 februari om 11:11 uur en dan gedurende maar liefst vier dagen, organiseert de jubilerende ZZZZZenderbij band in Oisterwijk een coronaproof carnavalsoptocht.

Ze gaan in ‘Coronavalstocht’ door Oisterwijk (Foto: Facebook ZZZZZenderbij band).

Andere jaren organiseert de carnavalsband steevast hun Veurtoeterfeest, en dat kan dit jaar helaas niet doorgaan. Maar om hun 10-jarige bestaan niet zomaar voorbij te laten gaan, organiseren zij de ZZZZZenderbij Coronavalstocht. Voor wie het carnavalsgevoel wil beleven, is er die dagen een coronaproof wandeltocht door Oisterwijk. ‘We roepen iedereen met een carnavalshart op om zijn huis te versieren. Haal de ballonnen, serpentines, maskers, vlaggen en wat je nog maar kunt bedenken tevoorschijn en maak een waar kunstwerk van je huis.’

Zô ziede nogges wè!

Uiteraard is het de bedoeling dat je als wandelaar de dan geldende maatregelen in acht neemt, en dat kan vast en zeker ook in carnavaleske kleding. Deelnemers met versierde huizen kunnen dat melden via info@zzzzzen-derbij-band.nl en maken kans op een leuke prijs. Wandelaars krijgen rond die periode informatie waar ze de route kunnen ophalen; maar zet het alvast in je agenda, dan doen wij dat ook!

Lees hier meer carnavalsnieuws