banner

Speciale TV uitzendingen voor Haaren


De lokale omroepen van Oisterwijk, Moergestel en vrijwilligers uit Haaren bundelen zich om te beginnen op 1 TV kanaal, maar nu ook met een gezamenlijke uitzendavond.

Vrijwilligers filmen gebeurtenissen in onze dorpen.

Wellicht hebben de inwoners van Haaren het al ontdekt. Na hun aansluiting bij Oisterwijk is de lokale omroep (LOVO en MTV) ook in deze kern te zien. Via Ziggo kanaal 48 zie je de programma’s die door beide omroepen worden aangeboden, LOVO op de zondag, maandag en dinsdag, MTV op de donderdag, vrijdag en zaterdag. Daarnaast kunt u op de zondagmorgen via hetzelfde kanaal van 10 tot 12 luisteren naar MTV-radio.

Samen
Om de inwoners van Haaren nog meer te betrekken bij wat er zoal speelt in de gemeente Oisterwijk zullen de beide omroepen in nauwe samenwerking vanaf 20 januari woensdags om te twee weken om 19.00 uur een speciale uitzending voor Haaren samenstellen. In de eerste uitzending zal duidelijk worden hoe LOVO en MTV in de toekomst verder gaan samenwerken om ook programma’s van, voor en over Haaren uit te kunnen zenden.

Dat daarbij hulp vanuit Haaren onontbeerlijk is mag duidelijk zijn. Wie een bijdrage kan en wil leveren is bij LOVO en MTV van harte welkom. Kijk even op Moergesteltv.nl of Lovo.tv