banner

Oisterwijks broodje snert van de Opkikker gaat nog een keer (+ Film)


Vorig week was een enorm succes, dus gaat het broodje met snert van de O’pkikker gewoon nog een keer rond!

U kunt nu snert met een broodje bestellen voor levering op woensdag 20 januari, en daarna nog een keer voor 27 januari. Lekker want van de beste koks uit Oisterwijk, en goed voor uw naasten en de lokale horeca.

Team Brownies&downieS brengen de soep en broodjes rond (Bron: Facebook Sociaal Huis)

Bestel deze O’pkikker voor jezelf en voor je medemens, dus minimaal 2 personen. Denk aan je ouders, oom, tante, buur, of voor iemand van wie je weet dat deze persoon weinig of geen bezoek ontvangt. Zo kun je samen op gepaste afstand de maaltijd nuttigen, is er even aandacht voor elkaar en help je eenzaamheid voorkomen. Juist nu belangrijk voor de mensen die al lang thuis verblijven, om even iemand te zien en contact te hebben.

Januari is een enorm stille maand na alle aandacht van december. Ook voor de horeca is dit een stille maand, nu extra vanwege corona. Uw snert en broodje worden door hen gemaakt, dus u gunt ook hen hiermee een stukje omzet. Bestel voor 17 januari via info@sociaalhuisoisterwijk.nl of bel 06-47933872, betaal 2,50 per persoon via bank NL21RABO0340881054 t.n.v. Stichting Sociaal Huis met vermelding O’pkikker thuis aan tafel. U kan het ook gepast in een envelopje meegeven aan de bezorger. Die komt woensdag 20 januari tussen 14:00 en 17:00 uur. Bestellingen na 17 januari worden de 27e thuis gebracht.

Eet smakelijk!

 

DTZ logo low