ondernemers

Janus de Vries Buurtmoestuin in Waterhoef Oisterwijk vordert gestaag


Afgelopen dagen is er weer hard gewerkt aan de buurtmoestuin in de Kuiperstraat in Oisterwijk. Komende zaterdag is er weer een meewerkdag; hulp is welkom!

Het ‘raamwerk’ is bijna klaar.

De tuin kreeg de naam Buurtmoestuin Janus de Vries, vernoemd naar de in 2020 overleden voormalig redacteur van de Nieuwsklok. Nadat het project van start is gegaan is er met de vele hulp van vrijwilligers al veel gerealiseerd; foto’s tonen het harde werk en resultaat tot nu toe. ‘Zaterdag 30 januari gaan we weer verder aan de tuin,’ aldus Ilja Renders.¬† Onder het mom van “omdenken in deze rare en niet te begrijpen wereld” nodigt zij liefhebbers van klussen en tuinieren van harte uit een ‘steentje’ bij te dragen. Zo kan er samen een buurtmoestuin worden gerealiseerd.

Lees hier meer over deze bijzondere tuin, het doel en wat er zoal nog nodig is.

Harde werkers leggen de bestrating aan

DTZ logo low