bosch car service

Heijkneutertjes missen carnaval in Oisterwijks Dölleksgat


Bijna 4×11 jaar, maar dit jaar slaan ze helaas even over.

Heijkneutertjes worden groot; carnaval 2020.

‘Ik en mijn maat Joop komen nu al 42 jaar in Döllekesgat,’ aldus Anne Wijn in een bericht aan onze redactie. Samen met Jeroen en Ron vieren zie ieder jaar carnaval in Oisterwijk. ‘Dit jaar zou het 43 jaar zijn. We kijken er echt naar uit om 44 jaar bij jullie te zijn. Helaas moeten we dat feest met een jaar uitstellen.’ Niet getreurd, of toch een ‘beetje’, belooft Anne terug te komen. ‘Wat in het vat zit verzuurd niet.’

Jaren kwamen ze met carnaval naar Oisterwijk, in de tijd dat camping De Boskant nog mocht genieten van een eigen carnavalsvereniging. ‘Wie kent het niet, met carnaval sloot iedereen bij ons de avond af. Mijn vader als prins van de Heijkneuters en ik als trommelaar van De Kneutertjes. Een mooie tijd was dat; aan mensen die dat hebben meegemaakt hoef ik niks te meer te zeggen.’

Met een vrolijk alaaf afsluitende:

‘Tot snel in ons Döllekesgat’…