brabantspronkjuweel

FOMO expositie opende digitaal


Zoals altijd organiseert FOMO in januari van het nieuwe jaar haar traditionele foto-expositie. Dat gaat in 2021 niet anders zijn, maar ziet er wel anders uit.

Aandachtig kijken de bezoekers hun ogen uit tijdens een eerdere expositie van FOMO (Foto: Karina Aminova).

In voorgaande jaren was het werk van 30 fotografen uit Oisterwijk en omgeving te bewonderen in Cultuurcentrum Tiliander. Dit keer wordt u van harte uitgenodigd een bezoek te brengen aan de speciale FOMO Expositie Website (klik hier). Hier kunt u op uw gemak de werken van gepassioneerde amateurfotografen bekijken. Ook wordt werk getoond, dat in het afgelopen jaar werd bekroond; leden van FOMO sleepten in verschillende wedstrijden en op diverse podia prijzen in de wacht.

De digitale expositie is te zien van 16 tot en met 31 januari. U kunt ook bij deze expositie weer uw stem uitbrengen op uw drie favoriete foto’s en de leden stellen het op prijs als u in het gastenboek laat weten wat u van de foto’s vindt.