bosch car service

Ferry van der Zaande kondigt grootse carnavalsshow aan


Gisteren zagen we een kei leuk filmpje van Ferry van der Zaande. Toen nog een verrassing, maar nu weten we het!

Ferry van der Zaande, een fragment uit zijn filmpje…

30 januari van 20:00 – 22:30 uur is er weer een grootse TV show voor alle inwoners van Haaren, en liefhebbers in omliggende dorpen mogen ook meedoen! Onder leiding van BV Tonproat zal er op de avond van het Haarense tonpraten toch wat te beleven zijn! Waar vele carnavalsactiviteiten zoals het Struivenbal, het Struivendurp pleinfestijn én het Haarense tonpraten niet door kunnen gaan zorgen ze op zaterdag 30 januari toch voor een avond vol met humor, spel en gezelligheid!

De show zit vol met vernieuwde spellen zoals Vincent van Gok, Bekertje-bekertje, ’t Loopt volledig uit de band, Meloenenjacht & onze eigen quiz-app! Door mee te spelen met de app en op je eigen spelkaart maak jij de hele avond kans op fantastische prijzen! Daarnaast kun je gezellige thuis foto’s insturen naar de studio, telefonisch live in de uitzending komen bij notaris Ferry van de Zaande én meespelen op je eigen persoonlijke spelkaart vol met ontelbaar veel leuke spellen!

Kaartverkoop voor deze show? Klik hier!