brabantspronkjuweel

Dertig euro gratis voor aankoop energiebesparende producten


Wil jij ook een gratis waardebon van dertig euro?

We weten allemaal dat we zuinig met onze energie om moeten gaan. Tegelijkertijd willen we comfortabel blijven wonen. Met het besparen van energie kun je zelf vaak al snel en op een eenvoudige wijze aan de slag en tevens je wooncomfort verbeteren. De Duurzame Energie Coöperatie Oisterwijk (DEC-Oisterwijk) heeft in samenwerking met gemeente Oisterwijk de campagne ‘Je energierekening snel omlaag met kleine energiebesparende maatregelen’ opgezet. Meer informatie hierover kun je ook vinden op de website van DEC Oisterwijk.

In dit kader worden er gratis waardebonnen, met een waarde van € 30,- uitgegeven (maximaal 1 per huishouden) waarmee inwoners van gemeente Oisterwijk energiebesparende materialen en producten kunnen halen bij Praxis en/of Karwei in Oisterwijk. Het betreft materialen en producten die de inwoners zelf thuis kunnen toepassen, zoals: ledlampen, tochtstrippen, radiatorfolie, brievenbusborstel, etc. VSO Oisterwijk en Buurtgenoten Moergestel ondersteunen deze actie van harte en helpen graag bij het uitdelen van deze waardebonnen onder de geïnteresseerde ouderen in Oisterwijk.

Hoe kom ik aan zo’n waardebon?

Wil je graag zo’n waardebon dan kun je je hiervoor opgeven. De gratis bon wordt bij je thuis bezorgd.

Opgeven kan tot 15 februari 2021 bij Fons Klaasen tel. 06-16433781, e-mail secretaris@vso-oisterwijk.nl, Molenacker 65, 5061 KS Oisterwijk.

Voor Moergestel bij de contactpersoon van Buurtgenoten die u aantreft op hun website (klik hier). 

Hulp

Wanneer je ook nog ondersteuning wilt bij het aanbrengen van de gekochte producten en materialen, kun je contact opnemen met de klussendienst van ContourdeTwern, tel. 013-5284080, e-mail adres: klusendienstoisterwijk@contourdetwern.nl voor de aanschaf van een zogenaamde dienstencheque waarbij u voor een luttel bedrag van € 3,– twee uur hulp kunt krijgen. Voor Moergestel geef het hulpverzoek aan bij uw aanmelding.

DTZ logo low