brabantspronkjuweel

Boekenspeurtocht voor kinderen in Oisterwijk


Bibliotheek Oisterwijk organiseert een leuke boekenspeurtocht. Doe je mee?

Heb je tijdens afgelopen jaar meegedaan aan de Berenjacht? Deze keer ga je op boekenjacht! Doe je mee?

Zet een kinderboek voor je raam en geef de locatie door!

Zet je ook een kinderboek voor het raam? Hoe meer inwoners dat doen, hoe leuker de speurtocht voor de kinderen wordt! Op een gedeelde online kaart (google maps) maakt de bibliotheek alle locaties van de kinderboeken zichtbaar. Op die manier kunnen kinderen een leuke route lopen of fietsen waarbij ze verschillende kinderboeken kunnen vinden. Bij de Bibliotheek in Oisterwijk en in Moergestel hebben is al een boek voor jullie klaargezet.

De Bibliotheek heeft ook een speciale kinderboekenjachtkaart gemaakt om het speuren nóg leuker te maken. Kun jij een kinderboek vinden met een kikker erop? Of met een letter S in de titel? De speurkaart is te vinden op de website www.bibliotheekmb.nl/oisterwijk en op de Facebookpagina. De kaart is eventueel ook op te halen tijdens de openingstijden van de Afhaalbieb. In Oisterwijk op ma-di-do van 09.00-12.00 uur en in Moergestel woensdag 09.00-12.00 uur.

Locatie toevoegen
Heb jij ook een kinderboek voor het raam gezet? Geef het adres dan door aan de bibliotheek via oisterwijk@bibliotheekmb.nl of de Facebookpagina. Je kunt op deze website ook zelf je locatie toevoegen op de gedeelde online kaart.

Succes en vooral: Veel plezier!