anytime

Beeldbank Oisterwijk: Winterse sferen


De Beeldbank in Oisterwijk toont u films van vroeger en nu. Wekelijks presenteren de vrijwilligers van de beeldbank u een film, die u in de Beeldbank terug kan vinden.

Oisterwijk in winterse sferen

‘Ut vervilt gauw…’ zijn woorden, met regelmaat gehoord als het feeërieke van de eerste vallende sneeuw voorbij is en gladheid en andere ongemakken door de witte wereld zich aandienen. Toch viel er bij menigeen een tikkeltje jaloezie te bespeuren toen het acht uur journaal vorige week beelden toonde van de besneeuwde Limburgse heuvels waar vliegensvlug sleeën en wintermutsen uit hoekjes en kantjes werden gegrist om zo snel mogelijk te starten met de meest ultieme winterse activiteit: sneeuwpoppen bouwen! Komt Oisterwijk op dat gebied ook nog aan de beurt deze winter? We hopen het maar mocht dat niet zo zijn dan kunnen we altijd terecht bij dit mooie filmpje van ‘Oisterwijk in Beeld’. In één minuut de winterse sfeer op uw beeldscherm toveren; kan dat? Jazeker!