genieten

Bedenk een nieuw motto voor Moergestels Pierewaaiersrijk


Ieder jaar kiest SMC tijdens Carnaval een nieuw motto voor Carnaval van volgend jaar. Dit jaar is het motto ‘Ut gaoj alle kaante op’. Ondanks de andere vorm van carnaval 2021 heeft SMC toch besloten gewoon een nieuwe mottoverkiezing uit te schrijven. Maar wat zal het motto voor 2022 zijn?

Winnaar motto 2021: Johan van Cuyk.

Als jij een leuk motto weet, dan kun je dat op twee manieren laten weten. Per e-mail naar motto@carnavalmoergestel.nl of schriftelijk in de brievenbus aan de Schoolstraat 46. Je mag maximaal 3 motto’s per persoon indienen. En dat kan tot uiterlijk zaterdag 6 februari 18.00 uur. Vergeet niet je naam en telefoonnummer te vermelden.

Uit deze ingeleverde motto’s kiezen de Prinsen de top 5 van potentiële carnavalsmotto’s. Tijdens Carnaval hebt u als carnavalsliefhebber de kans om uit deze top 5 het nieuwe motto te kiezen. In Moergestel Nieuws en via social media wordt de top 5 bekendgemaakt. Het kiezen van het nieuwe motto ligt dit jaar bij jou. De 5 motto’s worden vervolgens van zaterdag 13 februari 11.11 uur tot maandag 15 februari 11.11 uur verkiesbaar gesteld.

Je kunt op twee manieren je stem uitbrengen voor het nieuwe motto 2022: via het webformulier op www.carnavalmoergestel.nl/mottoverkiezing of via een eigen gemaakt stemstrookje. Het stemstrookje kun je inleveren in de brievenbus aan de Schoolstraat 46. De bekendmaking van het motto 2022 vindt dit jaar niet zoals gewoonlijk plaats op dinsdagavond na de pierrotverbranding op het St.-Jansplein. Het nieuwe motto zal worden onthuld in de MTV “carnavals” uitzending op donderdag 18 februari. De bedenker ontvangt een leuke attentie voor het aanmelden van het nieuwe motto.

Lees hier meer carnavalsnieuws