ondernemers

Acht miniballen aan een touwtje


Vol energie en enthousiasme staan de voetballers van de JO9-1 in Oisterwijk op het veld om zichzelf als individu maar zeker ook om zich gezamenlijk als team te ontwikkelen. En tel daarbij het geloof in zichzelf en het team op en dan kom je terecht in de wereld van oneindige mogelijkheden.

Team jeugd onder de 9 van Trinitas Oisterwijk

Dit was de reden voor de voetballers van de JO9-1 om op zoek te gaan naar de beste Financieel Adviseur van Oisterwijk. De voetballers wilden namelijk de eerste stappen richting financiële onafhankelijkheid aan het einde van hun voetbalcarrière zetten. De beste Financieel Adviseur van Oisterwijk zou de beste Financieel Adviseur van Oisterwijk niet zijn als hij deze kans niet met beide handen aangreep. Maar ook direct zijn ervaring en kwaliteiten inzette voor de voetballers van de JO9-1. Hij stelde ze namelijk 8 miniballen aan een touwtje ter beschikking zodat ze nog beter en intensiever kunnen trainen. Natuurlijk om ze in een veilige omgeving (bal zit aan een touwtje en kun je dus niet kwijtraken) te leren dat investeringen in kleine zaken uiteindelijk met de juiste energie en aandacht leidt tot grootse resultaten.

Meer weten over de beste Financieel Adviseur van Oisterwijk? Kom, zodra het weer kan, een keertje kijken bij de voetballers van de JO9-1 van vv Trinitas Oisterwijk. Zodra de competitie weer begint spelen zij om de week op zaterdagochtend hun wedstrijden aan sportpark Den Donk.