anytime

Zal de kerstman écht bestaan?


Januari is de donkerste maand van het jaar, deze willen wij samen met jou wat oplichten. Wil jij het lichtpuntje zijn in januari? Dan kan dat!

Geef jouw kerstpakket door….

Vanuit ContourdeTwern, Tiliander Oisterwijk en Den Boogaard Moergestel, wordt er een ludieke schenkactie georganiseerd. Er zal een grote kerstboom worden geplaatst in beide culturele centra, hieronder kun jij jouw kerstpakket neerzetten.

Het is bedoeld om mensen die het wat minder hebben in deze tijden te steunen, zodat ook zij weten dat er aan hen gedacht wordt. Ken jij iemand die je een hart onder de riem wilt steken, mail dan naar sannevanetten@contourdetwern.nl. Met een korte toelichting, waarom hij/zij het kerstpakket verdient. Hoe meer pakketten onder de bomen, des te meer mensen wij een mooi begin van 2021 kunnen geven.

De actie zal lopen van 9 december t/m 6 januari. Tiliander is van maandag t/m vrijdag geopend van 9:00-18:00 uur, Den Boogaard is van maandag t/m vrijdag geopend van 11.00-17.00 uur. De kerstpakketten zullen na 6 januari uitgedeeld worden.

Houd deze actie alsjeblieft in gedachten, wanneer het kerstpakket binnenkomt.