anytime

Vrijwilligers krijgen vandaag een attentie van Gemeente Oisterwijk


Deze maandag is het de dag van de vrijwilliger. Gemeente Oisterwijk heeft samen met enkele maatschappelijke organisaties, via de diverse vrijwilligersorganisaties, een bedankje geregeld voor alle vrijwilligers in de gemeente.

Coronaveilig je vrijwilligers bedanken doe je zo (Foto: Facebook Wonderland)

Wethouder Dion Dankers bedankt hen voor hun inzet; een kaart met in meer talen ‘Bedankt’ en een zakje met hartjes benadrukt de boodschap. De vrijwilligers van Wonderland reden zondag langs een drive thru; anderen ontvangen het per post of kunnen het bij hun organisatie afhalen.

Soms ging het om enkele; soms om veel. Bijvoorbeeld bij Oisterwijk Heartsafe, waar door het bestuur ruim 530 bedankjes in de brievenbus werden gestopt.

Mensen die zich voor anderen inzetten zijn onmisbaar voor gemeente Oisterwijk en deze mensen krijgen normaal een bedankavond, bijvoorbeeld met muziek. In verband met corona ziet het er dit jaar anders uit.

DTZ logo low