bosch car service

Sinterklaasactie Zonnebloem Moergestel was weer een succes


Dit jaar werd er wéér een record verbroken. 94 Pakjes zijn er gemaakt door inwoners van Moergestel en zelfs ook ver daarbuiten.

Een deel van de pakjes

De pakjes zijn zichtbaar liefdevol gemaakt. Ze zagen er heel mooi uit. Mensen die van knutselen houden maakten er zelfs een echte surprise van. U mag er verzekerd van zijn dat de pakjes heel goed terecht zijn gekomen bij mensen die een hart onder de riem hard nodig hebben om wat voor reden dan ook. Een van de reacties was: “Krijg ik zomaar allemaal cadeautjes via de Zonnebloem. Ik werd er gewoon verlegen van…Ik dacht dat het alleen voor oudere mensen was deze actie.” Moergestel mag trots zijn dat ze deze actie met elkaar hebben kunnen verwezenlijken. Aandacht voor elkaar is zo belangrijk, en zeker dit jaar. De organisatie hoopt dat volgend jaar weer heel veel hulpsinterklazen meehelpen.

 

DTZ logo low