bosch car service

Sinterklaas liet kinderen Haaren genieten met een rondje door de straten


Zaterdag 5 december was zoals ieder jaar voor Sinterklaas het hoogtepunt van zijn bezoek.

Een laatste rondje door Haaren (Foto: Facebook Sinterklaas Haaren).

Hij vond het erg jammer dat de intocht niet door kon gaan, en ook veel bezoekjes aan huis en scholen gingen anders dan voorgaande jaren. Daarom reed hij nog één keer een rondje door Haaren, voordat hij weer naar Spanje ging varen. Er kwamen uiteraard veel leuke reacties en bedankjes, zoals die van Marion Brekelmans: ‘Dank je wel Sinterklaas en alle Pietjes, kindjes zo blij gemaakt, toch nog langs gekomen. Een super blije oma.’

Uiteraard heeft ook Sinterklaas genoten, en hebben de Pieten veel lol gehad. Je ziet het in de filmpjes hieronder: