bosch car service

Sinterklaas kwam langs bij leden Zonnebloem Moergestel


Rond 5 december heeft elke geregistreerde Zonnebloemgast in Moergestel een Sinterklaaspakketje ontvangen.

Een aardigheidje van De Sint.

Zowat alle activiteiten zijn dit jaar komen te vervallen door corona. Reden waarom de Zonnebloem door het jaar heen contact heeeft onderhouden met haar gasten op een andere wijze. Een kleine attentie, een belletje, kortom ze zijn niet vergeten. Ook nu met Sinterklaas kon er weer een attentie zijn. Ook daarvoor werden enkele plaatselijke ondernemers benaderd, die graag hun medewerking verleenden, waarvoor hartelijk dank! Het Sintpakketje was een zakje met daarin een roomboter banketstaaf, uiteraard wat pepernoten en een leuke rijm, welke luidde:

Lieve gast, we willen je/jullie laten weten,

dat we niemand zijn vergeten!

Samen zijn, knuffelen en afspreken gaat nu even niet

en dat doet ons allen verdriet!

Daarom staat de Zonnebloem extra voor jullie klaar

met dit kleine Sint-gebaar!

Tevens ontving elke gast een mooi handgemaakt tegeltje van een voormalig Pottenbakker uit de gemeente, welke geschonken zijn. Heel hartelijk dank daarvoor! Het geheel werd leuk ontvangen. De vrijwilligers van de Zonnebloem hopen komend jaar alle gasten op een meer actieve manier te kunnen en mogen ontmoeten en wensen iederéén veel lichtpunten en warmte toe de komende tijd.

 

DTZ logo low