glasvezel

Popquiz Top 2000 a LOVO in Oisterwijk


De Grote Oisterwijkse Show sluit samen met Sjors Keuninkx en zijn Curnonsky Popquiz dit jaar af met De Top 2000 Quiz a LOVO.

De Popquiz in 2019 in Café Curnonsky in Oisterwijk (foto: Joyce van Dinther)

Woensdag 30 december sluiten zij dit bijzondere jaar af met een heerlijke avond voor de Oisterwijkse buis! Een wervelende popquiz, herkenbare Top 2000-muziekbingo en toffe muziekpuzzels van Oisterwijkse muzikanten komen voorbij. Het is een mooie afsluiter van bijna een jaar digitale evenementen in Oisterwijk, waarbij entertainment via TV en internet gecombineerd wordt met inzet van en voor lokale ondernemers.

Bij de Grote Oisterwijkse Show organiseren een aantal Oisterwijkse horecabedrijven samen leuke evenementen. Live via LOVO in de huiskamer. De Curnonsky Popquiz is ieder jaar in de laatste week van november rondom de landelijke Top 2000 georganiseerd. Op deze bijna oudjaarsavond 30 december combineren beide organisaties hun krachten.

Bestel je kaarten via oisterwijkquiz@gmail.com voor 10 euro per persoon. Je kan meespelen per persoon en met je eigen bubbel achter de buis plaats nemen. Kaarten zijn af te halen op de bekende drive-thru op De Lind op zondag 27 december tussen 13.00 en 15.00 uur. De quiz wordt uitgezonden via LOVO op zowel TV als via internet en begint om 20.00 uur.