genieten

Omroep Oisterwijk sluit hun eerste jaar af op Oudjaarsavond


Omroep Oisterwijk is in 2020 van start gegaan met live radio uitzendingen.

Ze staan klaar, Frank en Niels, klaar voor Omroep Oisterwijk!

Omroep Oisterwijk is een idee dat vorm kreeg in de coronaperiode, van twee enthousiastelingen waar het radiobloed kriebelt. De Oisterwijkers Frank Van Poppel en Niels van den Dries zijn de draaiende krachten achter concept van Omroep Oisterwijk; een aanvulling op de lokale media, de omroepen Moergestel TV/Radio, LOVO en HOS. Muziek, meningen en nieuws waarbij ze de samenwerking met onze redactie al hebben gezocht.

Omroep Oisterwijk maakt live radio: ‘Omroep Oisterwijk is een omroep zonder blad voor de mond, alle meningen zijn welkom en worden gehoord,’ zo liet het duo bij de start weten. Na de eerste maanden sluiten ze komende donderdag hun jaar af met een uitzending op Oudjaarsavond vanaf 22.00 uur. ‘2020 was het jaar waar in Omroep Oisterwijk is gestart, toch nog iets moois van 2020 want laten we eerlijk zijn, de rest was een beetje treurig. Op 31 december starten we de laatste uitzending van 2020 om 22:00 uur en tellen we met zijn allen af naar 2021.’

Luister naar Omroep Oisterwijk via hun website omroepoisterwijk.nl