koopzondag

Oisterwijkse Opkikker in de hoofdrol


Stichting Sociaal Huis Oisterwijk heeft weer een geweldige week met hun O’pkikker project.

Een restaurant maaltijd aan huis…

Deze week kwam de hulp van Eethuys de Lind en Kookpunt. Eethuys De Lind kookte voor 40 gasten een Brabants Bourgondisch menu met tomatensoep, een gegrild half haantje, aardappelgratin, frisse salade en chocolademousse toe. Jurgen van der Steen van Kookpunt was ook aan de kook voor 40 gasten. Hij verzorgde Chinese tomatensoep, Duitse biefstuk, oven-aardappeltjes, salade en frambozen bavarois toe. Volgende week krijgen maar liefst 140 mensen een heerlijke O’pkikker thuis aan tafel, zij worden persoonlijk uitgenodigd voor deze verrassing.

Weet dat het nu voor alleenstaand en kwetsbare ouderen enorm zwaar is, alleen zijn, vele dagen, elke dag het zelfde en dat de vrijwilligers en deelnemende horeca samen kleur kunnen brengen in deze donkere dagen. Geef een maaltijd cadeau en steun de horeca. De horeca kookt en onze medemens geniet, hoe mooi en waardevol…

Help mee!

Oisterwijk is een welvarende gemeente, maar kent ook groepen inwoners die het moeilijker hebben. Wilt u ook een bijdrage leveren? Neem contact op via info@sociaalhuisoisterwijk.nl of 06-51766018. Voor financiële steun is uw bijdrage welkom op bankrekeningnummer NL21 RABO 0340 8810 54 t.n.v. Stichting Sociaal Huis Oisterwijk.

Wie meer informatie wil over corona, of hulp nodig heeft, kan even kijken op onze ‘Corona Informatie Pagina’ (klik hier).

 

DTZ logo low