baderie

Oisterwijkse gemeenteberichten uit de Nieuwsklok


Gemeente Oisterwijk plaatst wekelijks haar gemeenteberichten in weekblad Nieuwsklok, en daarnaast ook op internet.

Gemeenteberichten

Inwoners zijn voor gemeentelijke informatie, ook welkom aan de balie op het gemeentekantoor, bij voorkeur op afspraak. Meer informatie leest u op www.oisterwijk.nl of bel 013-5291311.

De formele gemeentelijke berichtgeving leest u wekelijks in weekblad Nieuwsklok. Ook worden deze berichten digitaal aangeboden. Op onze website treft u een button, herkenbaar aan het gemeentelogo (afhankelijk van uw PC in de rechter kolom of onderaan). Als u daar op klikt, treft u de meest recente gemeenteberichten met alle formele informatie van Gemeente Oisterwijk.

Gemeentelijk nieuws

Overig nieuws waar de gemeentelijke organisaties bij betrokken zijn, geplaatst door onze redactie, leest u in het dagelijkse nieuws en worden verzameld in het thema ‘Politiek en Gemeente’. Dit thema treft u aan in ons menu bovenaan deze website.