lezing goed oud worden

Oisterwijk doneert ruim aan Oisterwijkse voedselbank


Oisterwijk doneerde afgelopen week weer ruim aan de voedselbank; levensmiddelen die via de centrale verzamel- en opslaghal in Tilburg ten goede komen aan gezinnen met een laag inkomen. Onder hen ook gezinnen in Oisterwijk, die wekelijks via de dependance in Wijkcentrum Pannenschuur worden voorzien.

Heel veel levensmiddelen voor de Voedselbank.

Kinderen van Den Akker en De Molenhoek hebben zich hiervoor ingezet. De scholen gingen op slot. De kerstacties stopten eerder dan verwacht, maar het resultaat was er niet minder om. In totaal zijn er door de ouders, kinderen en omwonenden 800 producten ingezameld. Dit is een hele mooie opbrengst waar ze ontzettend trots op zijn en waar zij iedereen voor willen bedanken. Een aantal leerlingen hebben de producten afgegeven bij de voedselbank in wijkcentrum Pannenschuur. Er werden ook etuis gevuld voor kinderen van het AZC en de voedselbank (Lees hier).

Bij wijkbewoonster Claudia Copal werden aan huis maar liefst 25 kratten gevuld. ‘Het was hartverwarmend,’ zo laat zij weten. ‘Dozen met boodschappen aan de deur, geld werd gestort om boodschappen te kopen, verenigingen gingen spontaan producten inzamelen, kerstkaarten met lieve kerstwensen werden afgegeven, tasjes boodschappen werden gebracht en collega’s hielpen met inzamelen.’

Ruim dank voor iedereen die, in welke vorm dan ook, heeft bijgedragen aan deze acties.

 

 

DTZ logo low