glasvezel

Niet een maar twee inleverplekken voor Oisterwijkse voedselbankactie


Dit jaar kunt u voedsel inleveren bij BS Den Akker én bij Claudia Copal.

Ook dit jaar zal Claudia Copal gaan inzamelen voor de voedselbank. Van zaterdag 12 december tot en met zaterdag 19 december kunt u dagelijks tussen 16.00 en 19.00 uur de producten brengen naar de Dieze 70 in Oisterwijk. Helpt u mee om deze producten in te zamelen:  Thee (liefst doosjes vanwege het stapelen), Koffie (pakken, geen pads en cups), Suiker, Koffiemelk (liefst in pakken), Rijs, Pasta (liefst in pakken), Peperkoek en Crackers. Maar ook overige lang houdbare levensmiddelen zijn welkom.

En bij Den Akker:

Wekelijks bezorgen vrijwilligers voedselpakketten – bij de dependance in de Pannenschuur – voor inwoners uit Oisterwijk .

In verband met de corona regels is inleveren op school niet toegestaan. U kunt uw producten tot en met 16 december meegeven aan een kindje die op Den Akker op school zit of dagelijks tussen 12.00-14.00 uur deponeren in een krat aan de schoolpoort aan de Lavendel. Deze producten van harte zijn welkom op school: Pannenkoekenmix, Poedersuiker, Schenkstroop, Fruit in blik, Kleine pakjes drinken, Liga koeken, Fruitrepen en Flessen Ranja. Ook hier zijn overige lang houdbare levensmiddelen welkom.

 

DTZ logo low